Gratis WiFi

B&B Amylia beschikt over een perfomant WiFi-netwerk. Het WiFi signaal wordt aangeboden op iedere kamer en is bovendien gratis! De WiFi code wordt u overhandigd bij het inchecken.

Gratis safe!

Iedere kamer beschikt over een gratis kluis waar u waardevolle zaken kan in bewaren. Op die manier kan u met een gerust gemoed genieten van uw verblijf in B&B Amylia.

Betalende parking

Parkeren in De Haan en Wenduine is sowieso gratis. U kan perfect vooraan onze Bed and Breakfast parkeren. Maar in het hoogseizoen zijn deze plaatsen mogelijks bezet. Daarom biedt B&B Amylia u, betalend, parkeerruimte achteraan de woning!

Elektronisch betalen mogelijk

Het lijkt ons handig te vermelden dat u bij ons terecht kan met elektronische betaalkaarten. Wij aanvaarden o.a. Bancontact, Visa, MasterCard, etc.
 • Het ontbijt was schitterend. Prachtige kamers. Zeer vriendelijke eigenaars. Ik zou hier op vakantie kunnen komen voor 2 weken aan zee!!
  Christiaan (België)Via Booking.com
 • Zeer vriendelijke ontvangst, mooie en schone kamer en badkamer. De eigenaren doen er alles aan om het je naar je zin te maken. Het ontbijt was ronduit schitterend!
  Johanna (Nederland)Via Booking.com
 • Heel proper, modieus en aangenaam om te verblijven. Living waar we met het kindje konden spelen en kinderstoeltje voor aan tafel. Erg lekker avondeten voorzien door de gastvrouw. Super gewoon!
  Caroline (België)Via Booking.com
 • Wij hebben met volle teugen genoten van ons verblijf in B&B Amylia. De uitbaters zijn zeer gastvrij en doen hun uiterste best om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken!
  Herman (Nederland)Via Booking.com
 • Zeer mooie, stijlvol ingerichte kamer met alle comfort. Op korte wandel afstand van het strand en vlakbij een mooie speeltuin. Ligt in een rustige omgeving. Heel vriendelijk gastgezin! Ontbijt was uitstekend. Wij gaan zeker nog eens terug!!
  RonnyVia Booking.com
 • Lekker en vers ontbijt. Bed was zalig. Goede ligging.
  Op wandelafstand van het strand en dicht bij een buitenspeeltuin en minigolfterrein.
  PeterVia Booking.com
 • Vriendelijk onthaal, heel verzorgd en uitgebreid ontbijt in een gezellig kader. De B & B was nog maar 1 week operationeel, maar daar was niets van te merken.
  KnarfVia Booking.com
Klik hier om te reserveren

Laatste nieuwtjes

Webdesign: Optnet.be